едно вапрос4е кам спциалистите ,като сменям ендренажния ремак трябва ли да сменям некви семеринги или некви други работи 4е имам тука един маистор и ми вика 4е задалжително трябвало да се сменят ама иска и пове4е пари разбира се а маистора си работи добре
Известие
Collapse
No announcement yet.
вапрос4е кам специалисти те .
Collapse
X
-
Задължително
Задължително е да смениш и ролките с ангренажния ремък. А семерингите се сменят като почнат да пускат масло. Когато го свалите ще видите ако са омаслили някъде ще ги смените. Ако са здрави няма смисъл.Alfa Romeo 156 2.4 JTD
Fiat Coupe 2.0 16V
-
Re: Задължително
Първоначално публикувано от rtfmЗадължително е да смениш и ролките с ангренажния ремък. А семерингите се сменят като почнат да пускат масло. Когато го свалите ще видите ако са омаслили някъде ще ги смените. Ако са здрави няма смисъл.Alfa Romeo 146 1400 L MEDIO 16V TS '00 - Бивша
Чат за съфорумци: http://clubalfaromeo.walker-bg.info/
Comment
-
Това за мен е консуматив който се износва. Те тея ролки са на прожини които с времето се разтягат. И като ти прескочи зъбче или две ремъка става неприятно. Според мен в случая евтиното може да излезне много скъпо.Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от CrusaderЕХОООООО, тия ролки имат лагери дето се износват, Gigi може да Ви каже кво става като затегнат лагерите на ролките
Comment
-
eхо мерси за саветите маи ще дам пове4е пари4ки но да ми смени и тиа ролки колко според вас струва процедурата смяна на ремак и ролкитеconductor de una Alfa 145 1.9 td наи сигурното място за една кола е на паркинга , но не за това са направени магистралите
Comment
-
eхо мерси за саветите маи ще дам пове4е пари4ки но да ми смени и тиа ролки колко според вас струва процедурата смяна на ремак и ролките
За да добиеш представа колко горе-долу струва тая операция, ще ти кажа че за моя Боксер 1.6 ми взеха 40 лева. За дизела предполагам че ще е по-малко, защото на Боксерите се сменят доста трудно.[/quote]
Comment
-
Първоначално публикувано от Speedereхо мерси за саветите маи ще дам пове4е пари4ки но да ми смени и тиа ролки колко според вас струва процедурата смяна на ремак и ролките
За да добиеш представа колко горе-долу струва тая операция, ще ти кажа че за моя Боксер 1.6 ми взеха 40 лева. За дизела предполагам че ще е по-малко, защото на Боксерите се сменят доста трудно.conductor de una Alfa 145 1.9 td наи сигурното място за една кола е на паркинга , но не за това са направени магистралите
Comment
Comment